streda 19. októbra 2016

Bola raz jedna Lili

 

 

                            Bola raz jedna Lili

Bábika Lili, 50 cm

 Naša nová hračka- bábika Lili

   Tak a je to tu. Náš prvý príspevok. Dlho som rozmýšľala o čom by mohol byť a napadlo ma, že napíšem o našej najnovšej hračke, čo sme dostali od mojej sestry ako darček.
   Najprv sme si mysleli, že je to úplne obyčajná bábika, trošku väčších rozmerov, ale keď sme sa pozreli bližšie, tak sme zistili, že to vôbec nebude len obyčajná bábika. :)
Lili a Simi
  
   Táto hračka je zaujímavá pravé tým, že má na sebe rôzne prvky, ktoré pomáhajú deťom rozvíjať ich jemnú motoriku a pritom ich učia rôzne funkcie oblečenia . Bábika má vlasy ktoré sa dajú rôzne tvarovať do copov, pozor,  nie však česať.


                                                          Je oblečená do červeného  overalu na traky, kde je gombík, zapínanie na traky, opasok, zips na jednej nohavici a sťahovacie lanko na druhej nohavici. Všetko funkčné!
  

    Lili má obuté topánočky, jedna je na suchý zips a druhá so šnúrkami, čo je ideálne na nácvik obúvania a vyzúvania a tiež na učenie zaväzovania šnúrok.


   Naša Simi začína túto hračku objavovať, veľmi sa jej páči opasok, ktorý sa jej už párkrát podarilo aj rozopnúť, aj keď pre ňu je to určite náročná záležitosť. Ale čo je super, tak hračka ju neomrzela a veľmi rada sa s ňou hrá a stále sa jej podarí niečo vymyslieť. :)

   Takže napriek tomu že hračka stojí dosť veľa na priemerne zarábajúcu rodinu, myslím si, že to nieje len investícia do hračky, ale aj investícia do nášho dieťaťa, ktoré sa na hračke učí a precvičuje si činnosti, ktoré bude potrebovať vedieť už v škôlke.

  Hračka sa dá kúpiť v internetovom obchodíku vnimavehracky .sk
Prikladám odkaz TU
  
   
                                        
   




                         ......to je láska na 

                               prvý pohľad 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

Mimi Simi Template by Ipietoon Cute Blog Design